Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bodrumda Yangın, Bodrum'da korkutan yangın - Son Dakika - Bodrum yangın haber ve haberleri!

Bodrumda Yangın, Bodrum'da korkutan yangın - Son Dakika - Bodrum yangın haber ve haberleri!. Muğla'nın bodrum ilçesinde bayraktepe olarak adlandırılan bölgede yangın çıktı. Bodrum gündem haber bodrum'da kuru dal ve otların bırakıldığı alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde, makilik ve otluk alanda çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahaleyle söndürüldü. Bölgeden yükselen alevleri görenler, itfaiye ve orman. İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi.

Yalıkavak mahallesi küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik. Bodrum gündem haber bodrum'da kuru dal ve otların bırakıldığı alanda yangın çıktı. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da, trafik akışı güvenlik güçleri tarafından kontrollü çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi. Muğla'nın bodrum ilçesinde yerleşim bölgesinin yakınındaki makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Orman ile itfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için havadan ve karadan müdahale başlattı.

Bodrum'da mandalina bahçesinde çıkan yangın söndürüldü ...
Bodrum'da mandalina bahçesinde çıkan yangın söndürüldü ... from www.izmirhaberleri35.com
Muğla 'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. Bodrum ilçesi turgutreis mahallesi yakınlarında bulunan bayraktepe'de saat 15.45 sıralarında çıkan yangın, aşırı sıcak ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek bölgeyi sardı. Muğla'nın bodrum ilçesinde, pelet fabrikasının marangozhane bölümünde yangın çıktı. Bodrum'da makilik ve otluk alanda çıkan yangın havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Bodrum'un yalıkavak mahallesi küdür mevkisindeki makilik alanda, saat 15.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Bodrum'da makilik ve otluk alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi.

Gürece ve bağla mahallelerinde makilik alanda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

+ muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda yangın çıktı. Bodrum ilçesi turgutreis mahallesi yakınlarında bulunan bayraktepe'de saat 15.45 sıralarında çıkan yangın, aşırı sıcak ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek bölgeyi sardı. Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü. İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi. Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde yerleşim bölgesinin yakınındaki makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da, trafik akışı güvenlik güçleri tarafından kontrollü olarak sağlandı. Bodrum'un yalıkavak mahallesi küdür mevkisindeki makilik alanda, saat 15.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Rüzgarin etki̇si̇yle büyüdü kıbrıs şehitleri caddesi. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. Bodrum yangın haber ve haberleri! Yangından çıkan yoğun duman çevre mahalleleri duman altında bıraktı. Havadan ve karadan müdahale edilen yangının, yerleşim alanlarına.

Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. Bodrum ilçesi turgutreis mahallesi yakınlarında bulunan bayraktepe'de saat 15.45 sıralarında çıkan yangın, aşırı sıcak ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek bölgeyi sardı. Orman ile itfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için havadan ve karadan müdahale başlattı. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Bodrum Vergi Dairesi'nde korkutan yangın - Esnaf Haberleri
Bodrum Vergi Dairesi'nde korkutan yangın - Esnaf Haberleri from www.esnaf.com.tr
Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü. Kentin bazı bölgelerine enerji verilemiyor. Rüzgarin etki̇si̇yle büyüdü kıbrıs şehitleri caddesi. Kısa sürede rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen yangına 50 orman işçisi, 10 arazöz. Muğla'nın bodrum ilçesinde, makilik ve otluk alanda çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahaleyle söndürüldü. Bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. Bodrum ilçesi turgutreis mahallesi yakınlarında bulunan bayraktepe'de saat 15.45 sıralarında çıkan yangın, aşırı. Bodrum'daki, vahşi katı atık depolama alanında metan gazı patlaması sonucu yangın çıktı.

Rüzgarin etki̇si̇yle büyüdü kıbrıs şehitleri caddesi.

Bodrum gündem haber bodrum'da kuru dal ve otların bırakıldığı alanda yangın çıktı. Rüzgarin etki̇si̇yle büyüdü kıbrıs şehitleri caddesi. Muğla'nın bodrum ilçesinde bayraktepe olarak adlandırılan bölgede nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü. Bodrum yangın haber ve haberleri! Yangının yerleşim alanlarına yaklaştığı bildirildi. Bodrum'un bir başka mahallesinde akşam saatlerinde başlayan yangın 15 hektarlık alanı kül etti. Bodrum'da, otluk ve makilik alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Havadan ve karadan müdahale edilen yangının, yerleşim alanlarına. Muğla'nın bodrum ilçesinde, makilik ve otluk alanda çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahaleyle söndürüldü. Bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı.

Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bölgeden yükselen alevleri görenler, itfaiye ve orman. Turgutreis mahallesi, karabağ mevkisindeki makilik alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Bodrum'da, otluk ve makilik alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Bodrum'da korkutan yangın - Yangın Haberleri
Bodrum'da korkutan yangın - Yangın Haberleri from i12.haber7.net
Bodrum'un turgutreis mahallesi akyarlar mevkiinde otluk ve makilik alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. Orman ile itfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için havadan ve karadan müdahale başlattı. Muğla'nın bodrum i̇lçesi'nde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Yangından çıkan yoğun duman çevre mahalleleri duman altında bıraktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde bayraktepe olarak adlandırılan bölgede nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Bodrum ilçesi turgutreis mahallesi yakınlarında bulunan bayraktepe'de saat 15.45 sıralarında çıkan yangın, aşırı sıcak ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek bölgeyi sardı. Bodrum'da makilik ve otluk alanda çıkan yangın havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Kentin bazı bölgelerine enerji verilemiyor.

Rüzgarin etki̇si̇yle büyüdü kıbrıs şehitleri caddesi.

Muğla'nın bodrum ilçesinde yerleşim bölgesinin yakınındaki makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum i̇lçesi'nde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Bodrum ilçesi turgutreis mahallesi yakınlarında bulunan bayraktepe'de saat 15.45 sıralarında çıkan yangın, aşırı. Yangından çıkan yoğun duman çevre mahalleleri duman altında bıraktı. Bodrum yangın son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde. Son bilgilere göre, alevlerin yerleşim yerine 5 metreye. Muğla 'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Alevlerin ormana sıçraması son anda önlenirken, itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları sürüyor. Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü. Bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. Bodrum ilçesi turgutreis mahallesi yakınlarında bulunan bayraktepe'de saat 15.45 sıralarında çıkan yangın, aşırı sıcak ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek bölgeyi sardı. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da, trafik akışı güvenlik güçleri tarafından kontrollü çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi. Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı.